Ut på tur - Lier

Turene går på dagtid i flotte turområder i Lier og omegn. Her kan du bli kjent på nye stier og med nye mennesker!

Aldersgruppe: For alle

  UT PÅ TUR I LIER
 
I samarbeid med Lier Frivilligsentral



UT PÅ TUR I LIER
 
I samarbeid med Lier Frivilligsentral

Turene går på dagtid i flotte turområder i Lier og omegn. Her kan du bli kjent på nye stier og med nye mennesker. Vi tar oss tid til en god matpause. Vi tar forbehold om endringer i programmet med tanke på tidspunkt og vær/føreforhold. Turene ledes av turledere fra DNT Drammen og Omegn. Disse stiller opp frivillig og ulønnet. Følg oss gjerne på facebook: Ut på tur Lier

Tid:            Torsdager kl. 10. Turene varer inntil 4 timer, inkl. matpause.
 Lengre turer enn dette vil være merket lang eller krevende tur.

Oppmøte:   kl. 10 avreise Haugestad for samkjøring. eller oppmøte ved utgangspunkt 10.15. Ved samkjøring, betaler alle passasjerer 10 kr pr. mil til sjåfør + evt bompenger deler man på.

Pris:           Gratis for DNT-medlemmer, kr 30 for ikke-medlemmer   

Spørsmål:  Kontakt Lier Frivilligsentral ved Kari Tomine tlf 45895880 eller DNT ved Tone K. Grimsrud mobil 41685997. Vi kan også sette deg i  kontakt med turlederen hvis du ønsker mer informasjon om turen.     

Turråd:     Ta med sitteunderlag, vann/termos, matpakke, ekstra genser og sokkeskift. Turskoene bør tåle fuktighet. Om vinteren er det lurt med tykk genser, stillongs og ullsokker. Bruk av brodder og staver øker tryggheten.  Vi anbefaler å ha brodder liggende i sekken.
 
         

Oversikt over turene finner du også på DNTDs  hjemmeside og www.lieropplevelser.no

Deltakelse på DNTDs arrangementer/turer skjer på deltakerens eget ansvar. DNTD påtar seg ikke ansvar for økonomiske følger av uhell/skader som måtte inntreffe under avviklingen av disse arrangementene. Deltakerne oppfordres sterkt til å sørge for egen reise-/ -ulykkesforsikring.
 
 Deltageren forplikter seg til å rette seg etter turlederens anvisninger. Den enkelte turdeltaker må selv vurdere om han/hun er fysisk og psykisk skikket til å delta på turen. Han/hun må sørge for å ha det utstyret som turen krever.
 
 Turlederen har adgang til å nekte deltakelse dersom en person ikke oppfyller overforstående krav, uten at det kan kreves tilbakebetaling fra DNTD. Deltager må selv bære omkostninger ved hjemreise.
 
 Hvis en deltaker må avbryte et arrangement, er DNTD ikke ansvarlig for ekstra kostnader som følge av avbruddet. I slike tilfeller henvises til deltakers private reiseforsikring. Deltaker har heller ikke krav på refusjon av hele eller deler av turkostnaden.

Neste Ut på tur - Lier

Dato Kl. Tittel Sted
Tor 18.04 10:00 Ut på tur Lier
Tor 25.04 10:00 Ut på tur Lier
Tor 02.05 10:00 Ut på tur Lier
Tor 09.05 10:00 Ut på tur Lier
Tor 16.05 10:00 Ut på tur Lier
2024 © Lier frivilligsentral