Lier kulturscene

Brenner du for kultur? Vi trenger deg!

Aldersgruppe: 18 til 90 år

Bli en av oss!

Vi gleder oss til å høre fra akkurat deg! Det er sammen vi skaper gode opplevelser! Hilsen alle oss ved Lier kulturscene!

Klikk HER og fyll ut frivilligskjema! - så tar vi kontakt med deg!

Du får:

 - Nye bekjentskaper og kontakter i et kreativt miljø - Alltid se forestillingen/arrangementet du jobber på gratis - To billetter i halvåret til et arrangement, der kulturscenen er arrangør - Nye venner med samme interesse som deg - Innsikt og kunnskap om gjennomføring av   kultursarrangmenter

Hva kan du gjøre?

Vi trenger frivillige til ulike oppgaver på våre arrangmenter:

- Billettøren selger billetter i vår billettluke. - Publikumsvakter som står i døren for å slippe publikum inn i salen, er tilstede under hele arrangementet og bistår publikum. - Kafevakter bistår med enkel servering før og i pausen av forestillinger.

I tillegg til en av disse oppgavene fungere også de frivillige hos oss som brannvakter inne i salen. 

Alle som søker om å være frivillig ved Lier kulturscene vil ha en samtale med daglig leder Marte og så tar vi en felles vurdering om hva du passer best til.

Faste ansatte på Lier kulturscene:

Marte Bergsland er programprodusent og ansvarlig for hva som spilles på kulturscenen og administrasjonen av alt som skjer der. Marte er utdannet stage manager fra RADA i London og har bakgrunn fra bl.a. Den norske opera og ballett, Riksteateret, Nobelprisutdelingen og Hålogaland teater.

Rise Cecilie Moe er vikar for Marte Bergsland. Rise har studert event managment på Universitetet i Sørøst Norge, og har en mastergrad i kulturstudier. Hun har også jobbet sammen med Marte på Nobelprisutdelingen. Rise har i to sesonger vært prosjektleder for Det Norske Nobelinstituttets Nobel Peace Prize Forum. 

Pål Emil Berg er teknisk sjef og ansvarlig for alt som har med det tekniske å gjøre. Han har jobbet 12 år for Hobas Backline som tekniker på store arrangementer som VG-Lista Topp 20 show, Nobelkonserten og Øya festivalen. Han er selv musiker og spiller i bandet Lucky Lips. 

2020 © Lier frivilligsentral